Logopak

LOGOPAK_Tridem_gross_21

Obilježavanje paketa

Logomatic_815PF_engl-1-1-950x1024

Obilježavanje paleta

O Logopaku

LOGOPAK SYSTEME vodeći je europski proizvođač i pionir u području industrijskog označavanja. Tvrtka Logopak je osnovana 1978. godine i danas zapošljava preko 300 ljudi. Uz glavni pogon u Hartenholmu kraj Hamburga, Njemačka, Logopak ima Logopak ima preko 15 vlastitih ureda širom Europe i svijeta.

DARGO poslovna rješenja je ovlašteni partner tvrtke Logopak Systeme za područje Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Rumunjske i Albanije.

Logopak standardi

Potpuna automatika i solidna izvedba

Tijelo uređaja za etiketiranje je izrađeno od 10 mm debele aluminijske ploče, izbrušene do apsolutne ravnine koja je i anodizirana.

Izvrsnost u premotavanju rola

Uređaji su izvedeni sa sustavima za pogonjeno premotavanje i odmotavanje rola materijala
do 1200 m
. Izvedba je namijenjena za dugotrajni rad te kontrolu napetosti pomoću opružnih zakretnih valjaka.

Brzo i jednostavno – jer to radi

Svaka minuta Vaše proizvodnje ima svoju cijenu. Logopak je razvio glavu za ispis koja se mijenja brzo i jednostavno, kako bi se smanjilo vrijeme potrebno za servis stroja i time povećala proizvodnja.

Inteligentni i jednostavni za rad

Logomatic uređaji za etiketiranje mogu se spojiti na Vašu mrežu ili raditi samostalno, stoga je omogućeno da se podaci o proizvodima pohrane na samom uređaju. Uređaj povezan sa Vašim sustavom za upravljanje potpuno je integriran u Vaš proizvodni proces.

Povijest Tvrtke LOGOPAK Systeme

Godine 1978. Chris Hastings-Long iz Engleske i Hans van Steenacker iz Nizozemske pretvorili su svoju ideju u stvarnost osnivanjem tvrtke Logopak Systeme. Nakon inicijalne orijentacije na procesni dio papirne industrije, Logopak je, baveći se opremom za brzo rastuću muzičku industriju početkom 80-ih, ušao u segment specijalnih uređaja za obilježavanje ploča i kazeta za što je razvijena i prva serija sustava za obilježavanje s integriranim termal printerima.

U sljedećem koraku, Logopak je razvio prvi potpuno automatizirani sustav za obilježavanje etiketama za međunarodnu prehrambenu industriju sa pogonima širom svijeta. Tijekom narednih 10 godina Logopak se razvio u vodećeg europskog proizvođača print & apply sustava za obilježavanje etiketama sa 6000 uspješnih instalacija. Automatske etiketirke Logomatic su danas sinonim za vrhunsku kvalitetu i pouzdanost.

2011. godine obiteljska tvrtka je postala dio grupe Possehl Mittelstandsbeteiligungen GmbH & Co. KG.