Proizvodi

Logopak

Njemačka tvrtka Logopak Systeme ima robusna, trajna i pouzdana rješenja za obilježavanje transportnih pakiranja i paleta.

cab

Njemačka tvrtka CAB postavlja nova tehnološka mjerila u razvoju i proizvodnji uređaja i sustavima za etiketiranje i označavanje proizvoda. U Programu su stolni printeri, print and apply uređaji i laseri za obilježavanje.

Altech

Talijanska tvrtka Altech proizvodi kompletne linije i uređaje za obilježavanje proizvoda, transportnih pakiranja i paleta.

Eurapack i Bornbinder

Njemačka tvrtka Eurapack GmbH je vlasnik švicarske tvrtke Born koja je  vodeći proizvođač rješenja za vezivanje paleta sigurnosnim uzicama. U programu imaju i uređaje za apliciranje trake folije oko paleta te omatalice paleta.

Marcopack

Marcopack je španjolska tvrtka s preko 30 godina iskustva u izradi rješenja za punjenje, čepljenje i obilježavanje proizvoda uz primjenu najnovijih tehnologija za kupce u raznim sektorima.

Software

Zahvaljujući iskustvu u domeni intergiranja opreme uz pomoć softvera, možemo Vam ponuditi rješenja na temelju vaših specifičnih potreba.