Reference

Coca-Cola

U Coca-Coli Srbija je tijekom 6/2022 instaliran deseti automatski Logopak uređaj za obilježavanje paleta kao treći u pogonu Surdulica, a 2023. godine su zamijenjena dva od sedam Logopak paletnih uređaja u pogonu Zemun. U Fabrici mineralne vode Duboka, Kučevo u 3/2022 je instaliran prvi automatski uređaj Logopak za obilježavanje paleta.
Coca-Coli Bosna i Hercegovina palete obilježavaju tri Logopak paletne etiketirke.

Carlsberg

U tvrtki Carlsberg Croatia d.o.o. u Koprivnici dva Logopak uređaja su integrirana s omatalicama trakom folije za obilježavanje paleta s povratnom ambalažom, a u 5/2022 i treći na liniji limenki. Tijekom 2023. godine su instalirana dva automatska Logopak uređaja za obilježavanje paketa. cab printeri za ručno obilježavanje paleta su uz pomoć Dargo okidača ispisa etiketa i Dargo I/O kontrolera integriran u postojeći sustav sljedivosti.
U pogon Carlberg Srbija u Čelarevu su isporučeni Eurapack omatalica trake folije i Logopak paletna etiketirka.

Karlovačka pivovara – Heineken Hrvatska

METTLER TOLEDO

2023. godine smo za Mettler Toledo Hrvatska izradili dva sučelja za ispis podataka mjerenja s uređaja Mettler Toledo ph Meter te ih isporučili zajedno s cab Mach2 printera.

Kaufland

2015. godine je Kaufland Hrvatska odlučio za svoj novi distributivni centar nabaviti preko 50 cab printera.

dm – drogerie markt

U proteklih nekoliko godina, Dargo poslovna rješenja su opremila dm-drogerie markt tvrtke u Hrvatskoj, Srbiji te Bosni i Hercegovini sa Logopak VLP printerima.

Dukat

U mliječnoj industriji Dukat u Zagrebu palete na ulazu u skladište obilježava automatski uređaj Logopak kojim upravljanja Dargo softver za obilježavanje. U sustav je intergiran i stolni printer te po dva ručna i linijska skenera crtičnog koda.

Vindija

Postojeći sustav obilježavanja paleta i paketa u prehrambenoj industriji Vindija smo 2016. godine proširili s Logopak paketnom etiketirkom, skenerom za definiranje sadržaja palete, Logopak paletnom etiketirkomcab printerima EOS i A6+ te RF opremom, a 2019. su instalirana još tri paketna Logopak uređaja. 2020.godine je instaliran sustav skeniranja etiketa paketa za definiranje sadržaja palete na novoj lokaciji.

Belupo

Automatski CAB Hermes uređaj obilježava komisionirane transportne kutije u hrvatskoj farmaceutskoj tvrtci Belupo.

Sarajevski Kiseljak

Proizvođač bezalkoholnih pića Sarajevski kiseljak, u sklopu Jamnice palete obilježava uz pomoć Bornbinder uređaja za vezanje paletnih uzica i automatskih uređaja Logopak za obilježavanje paleta.
Tijekom 2016. godine dodatno je instaliran jedan Logopak paletni i dva paketna Logopak uređaja za shrink pakiranja.

Trebjesa

2013. godine su Dargo poslovna rješenja implementirala Track & Trace sistem u pivovari Trebjesa, članici Molson Coors grupe. Palete se obilježavanju uz pomoć automatskih uređaja Logopak i cab printera.

Bergenbier

2012. godine je implementiran Track & Trace sistem u rumunjskoj pivovari Bergenbier, članici Molson Coors grupe. Palete s nepovratnom ambalažom se Eurapack uređajima omataju trakom folije. Logopak etiketirke obilježavaju palete.

2017. godine su instalirani Dargo brojači shrink paketa na bazi PLC tehnologije s upravljanjem ispisa na ink-jet printerima.

2019. i 2023. godine smo instalirali po još dvije Logopak etiketirke koje obilježavaju palete.

British American Tobacco BAT Srbija, Vranje

2017. godine smo izvršili prilagodbu i puštanje u rad Logopak uređaja za obilježavanje šteka i transportnih kutija.

Philip Morris Grčka, Papastratos

Tijekom 2017. i 2018. godine smo instalirali i pustili u rad 6 Logopak uređaja za obilježavanje transportnih kutija.

Philip Morris Južna Koreja

2018. godine smo instalirali i pustili u rad 3 Logopak uređaja za obilježavanje transportnih kutija.

Kamenitza Bugarska

2012. godine je implementiran Track & Trace sistem u bugarskim pivovarama Kamenitza, članici Molson Coors grupe. Palete s nepovratnom ambalažom se Eurapack uređajima omataju trakom folije. Logopak etiketirke obilježavaju palete.

Apatinska pivara

Dargo poslovna rješenja su 2011. godine izvela sustav sljedivosti u Apatinskoj pivari, Apatin, Srbija, članici Molson Coors grupe.  Palete se obilježavanju uz pomoć automatskih uređaja Logopak.

Pivara Skopje

2010. godine su Dargo poslovna rješenja implementirala Track & Trace sistem u oba pogona tvrtke Pivara Skopje: punionicama Coca Cole i Heinekena,  a 2022. smo instalirali automatsku etiketirku paleta Logomatic 850 P3.

Radenska

2016. godine smo kod slovenskog proizvođača bezalkoholnih pića Radenska instalirali Logopak dispenzer etiketa za obilježavanje shrink paketa s PET bocama.

Rauch Srbija

2018. godine smo instalirali paletnu Logopak etiketirku, a 2019. godine još jednu paletnu i jednu paketnu Logopak etiketirku.

Osem, Murska Sobota, Slovenija

2018. godine smo kod slovenskog proizvođača Kekec pašteta instalirali Altech Alstep dispenzer etiketa za aplikaciju etiketa na poklopce pašteta.

Cromaris

Nakon što je 2016. Godine hrvatski proizvođač svježe ribe Cromaris nabavio prvi Logopak uređaj za automatsko obilježavanje kašeta, 2017. godine su instalirana još dva, a 2022. i četvrti uređaj u specijalnoj izvedbi otpornoj na agresivne slane uvjete rada.

Knjaz Miloš

2013. godine su Dargo poslovna rješenja implementirala Sustav obilježavanja u pogonu Knjaz Miloš u Aranđelovcu.

Ireks Aroma

2016. godine su isporučeni cab industrijski A6+ printer te manji EOS printer, a 2019. godine još tri cab Mach 2 printera te Squix 6.3 s vanjskim namatačem.

Akova Impex

2015. godine smo instalirali liniju za obilježavanje paketića s mesnim narescima. Obilježavanju je s gornje i donje strane: gore ide marketinška samoljepiva etiketa, a dolje deklaracija koja se ispisuje na uređaju. Projekt je odrađen s opremom našeg Španjolskog dobavljača Marcopack.
2019. godine smo pustili u pogon još jedu identičnu liniju.

Kostel Promet

2019. godine smo isporučili 3 cab tekstilna printera s perforacijskim rezačima.

Mioni / Delta Agrar

2019 smo pustili u rad Logomatic 920 paletnu etiketirku.

Crimppi Istra

Nakon što smo 2018 isporučili MACH 4S, 2020 je isporučen i Squix 4 printer s rezačem.

Jamnica

2020. godine smo u pogonu Jastrebarsko instalirali i pustili u rad paletnu etiketirku Logomatic 920, a 2022. Logomatic 850 P3 u Svetoj Jani.

Solvis

2020. godine smo isporučili tri cabova printera.

Prilepska Pivarnica

2021 smo isporučili Logopak automatski uređaj za obilježavanje paleta.

Lajthiza Water, Albanija

2021. godine smo isporučili Logomatic 310 TB etiketirku s postoljem na kotačima tako da se može koristiti za obilježavanja na više linija.

Zagrebačka pivovara

Krajem 2020. isporučen je prvi, a 2021. godine i drugi Logopak automatski uređaj za obilježavanje paleta. 2022. su instalirani treći paletni i jedan Logomatic uređaj za automatsko obilježavanje paketa.

Rockwool

2022. smo isporučili Logomatic 515 ETD za obilježavanje paketa s izolacijom u tvornici Rockwool Romania.