Printeri etiketa

CAB-ovi tipovi stolnih printera

donjoj tablici je dan pregled CAB-ovih modela printera za ručno etiketiranje.

Printeri se mogu integrirati u postojeći host sustav pri čemu se može naručiti i ZPL (Zebra Printer Language) emulacija.

Kontaktirajte nas za bilo kakva pojašnjenja ili dodatna pitanja.

MACH1 i MACH 2 serija

Modeli MACH1 i MACH2 su jeftino rješenje za manje do srednje količine ispisa. MACH1 je izvedba s kontrolnom tipkom i LED ekranom, dok je MACH2 opremljen LCD ekranom u boji i navigacijskom tipkom.

Promjer role etiketa je do 127 mm, a širina ispisa je do 108 mm.

Prospekt cab MACH1 MACH2 printera (eng)….

Više o MACH1/2 printerima na cab stranicama…

EOS2 i EOS5 serija – jedan koncept – dvije veličine

Nova EOS serija kombinira sve funkcije čvrstih industrijskih printera uz maksimalni komfor rada. EOS2 je printer za etiketiranje koji koristi role etiketa promjera do 155 mm, a EOS5 do 210 mm. Širina ispisa je do 108 mm.

Novi EOS ima veći dodirni ekran (touch screen) u boji, što omogućuje još jednostavniji rad.

Prospekt cab EOS printera (eng)….

Više o EOS printerima na cab stranicama…

MACH4S serija – za industrijsku primjenu

Model MACH4S je printer za etiketiranje koji je malen u tlocrtu, nudi izuzetne performanse i prvoklasni ispis. Sa brzinama ispisa do 300 mm/s i rezolucijom ispisa do 600 dpi može se ispisivati široki raspon različitih etiketa.

Promjer role etiketa je do 205 mm, a širina ispisa je do 105 mm.

Prospekt cab_mach4s printera.

Više o MACH4S printerima na cab stranicama…

SQUIX – serija za industrijske zahtjeve

Nova profesionalna industrijska serija printera SQUIX primjenjuje se u širokom spektru aplikacija za ručno etiketiranje. Kod razvoja se osiguralo da se zadrže odlike prethodnika: jednostavno rukovanje i najviša pouzdanost. Na raspolaganju je i dalje široka paleta dodatne opreme. Na SQUIX printer za etiketiranje se također može dodati jedan od SQUIX  aplikatora čime se pretvara u jeftini automatski uređaj za apliciranje etiketa (Print & Apply).

U ponudi su standardne širine od 2 do 8″ (inča), a model 4.3 je dostupan i u jeftinijoj TD verziji samo za termal direkt ispis.

Maksimalni promjer role etiketa je 205 mm.

Linkovi:

Prospekt cab SQUIX printera (eng)….

Prikaz rada SQUIX printera…

Više o SQUIX printerima na cab stranicama…

NOVO! XDQ – za obostrano obilježavanje

Printer za istovremeno obilježavanje gornje i donje strane materijala zahvaljujući dvostrukoj jedinici za ispis. Preferirano rješenje za ispis na spljoštenim termoskupljajućim navlakama, papiru, sintetskim ili kartonskim materijalima. Dodatni pogonski valjak nakon glave za ispis osigurava pravilno odvajanje materijala i ribona.

Širina ispisa je do 105 mm.

Prospekt cab XD Q printera (eng)….
Više o XD Q printerima na cab stranicama…

NOVO! XC Q serija – za ispis u dvije boje

Dvije uzastopne termal transfer jedinice omogućuju simultani ispis u dvije boje na jednom dokumentu, čime XC Q omogućuje sukladnost s GHS standardima.

Proizvode se dva modela: XC Q4 I XC Q6.3 sa širinama ispisa do 105 odnosno 162 mm. Ovi printeri su zamijenili prethodne modele XC4 i XC6.

Prospekt cab XC Q printera (eng)….
Prikaz rada XC Q printera…

Više o XC Q printerima na cab stranicama…

SQUIX MT – za jednostrano obilježavanje tekstila

Model SQUIX MT je izrađen za specifične potrebe jednostranog obilježavanja na tekstilu u rezoluciji 300 ili 600 dpi. Dodatni pogonski valjak nakon glave za ispis osigurava pravilno odvajanje materijala i ribona.

Širina ispisa je do 105 mm.

Prospekt cab SQUIX printera (eng)….