Vezanje uzicom

Eurapack je ekskluzivni dobavljač Bornbinder uređaja za vezanje jedne ili dvije sigurnosne paletne uzice.

Umjesto donje uzice, može biti i traka folije, koju postavlja drugi uređaj; omatalice trake folije.

Na donju uzicu se može preklopiti i logistička etiketa, koju postavlja automatski uređaj za obilježavanje etiketama u sinkroniziranom radu s vezačicom. Sve se obavlja uz minimalnu potrebu za prostorom.

Eurapack proizvodi i automatske uređaje za rezanje sigurnosnih uzica koje se postavljaju na liniju gdje ulaze palete s povratnom ambalažom.

Dargo poslovna rješenja nude kompletnu uslugu prodaje, montaže, servisne podrške i dobave potrošnog materijala za Eurapack uređaje.

Za više informacija o Eurapack vezačicama kontaktirajte nas…

Jedno od riješenja kod obilježavanja logističkom etiktom paleta s povratnom ambalažom je obilježavanje preklapanjem etikete preko (donje) sigurnosne uzice.

Eurapack epb vezačica paleta najčešće veže dvije uzice: gornja veže najgornji red ambalaže, a donja na standardiziranoj visini drži etiketu.

Etiketa se postavlja na uzicu preklapanjem i to prije nego što se veže čvor na uzici. Zbog toga vezačica i etiketirka moraju biti sinkronizirane u radu.

Za ispis i preklapanje uzice koristimo standardnu Logomatic 920 III etiketirku koja za potrebe ove aplikacije ima rezač etiketa i specijalni PSC aplikator. Materijal za etikete je kontinuirani kolut samoljepivog materijala koji etiketirka reže na potrebnu dimenziju. Samoljepivi materijal ima specijalno ljepilo koje dobro lijepi na preklopu, a gotovo ništa u dodiru s ostalim materijalima. Na taj način se spriječava da se etikete zalijepe za povratnu ambalažu.

U tom postupku se palete mogu obilježiti s jednom, dvije ili 3 etikete, pri čemu su kapaciteti redom 120, 90 i 70 paleta/h.