Reference

Cromaris

Nakon što je Cromaris 2016. godine nabavio prvi Logopak uređaj za automatsko obilježavanje kašeta sa svježom ribom, koji je zamijenio postojeći uređaj drugog proizvođača jer nije mogao raditi u tako zahtijevnim uvjetima, Cromaris je 2017. godine naručio još dva Logopak uređaja jer se prvi pokazao kao izvrsno rješenje.


Bergenbier

U jesen 2017. godine, na PET i CAN linijama pogona u Ploiestiu, Rumunjska su instalirani Dargo kontroleri za brojanje paketa i paleta te ispis podataka na PET shrink packove i kašete s limenkama pomoću ink-jet printera.


BAT Vranje

U jesen 2017. godine, instalirani su Logopak uređaji za automatsko obilježavanje šteka i master case kutija  u pogonu tvrtke u Vranju, Srbija.


Vindija

U proljeće 2017. godine, u pogonima Vindije u Varaždinu te njihove tvrtke Novi Domil u Županji instalirani su Logopak uređaji za automatsko obilježavanje kašeta  i paleta te cab printeri  za ručno obilježavanje paketa i paleta.


Carlsberg

U tvrtki Carlsberg Croatia d.o.o. u Koprivnici dva Logopak uređaja su integrirana s omatalicama trakom folije za obilježavanje paleta s povratnom ambalažom. cab printeri za ručno obilježavanje paleta su uz pomoć Dargo okidača ispisa etiketa i Dargo I/O kontrolera integriran u postojeći sustav sljedivosti.
U pogon Carlberg Srbija u Čelarevu su isporučeni Eurapack omatalica trake folije i Logopak paletna etiketirka.


Kaufland

2015. godine je Kaufland Hrvatska odlučio za svoj novi distributivni centar nabaviti preko 50 cab printera.


dm – drogerie markt

U proteklih nekoliko godina, Dargo poslovna riješenja su opremila dm-drogerie markt tvrtke u Hrvatskoj, Srbiji te Bosni i Hercegovini s Logopak VLP printerima.


Dukat

U mliječnoj industriji Dukat u Zagrebu palete na ulazu u skladište obilježava automatski uređaj Logopak kojim upravljanja Dargo softver za  obilježavanje. U sustav je intergiran i stolni printer te po dva ručna i linijska skenera crtičnog koda.


Belupo

Automatski CAB Hermes uređaj obilježava komisionirane transportne kutije u hrvatskoj farmaceutskoj tvrtci Belupo.


Coca-Cola

Coca-Cola Srbija ima devet automatskih uređaja Logopak za obilježavanje paleta u pogonima Zemun i Surdulica.
U Coca-Coli Bosna i Hercegovina palete obilježavaju tri Logopak paletne etiketirke.


Karlovačka pivovara

U Karlovačkoj pivovari, članici Heineken grupe, Eurapack Bornbinder uređaji vežu i režu sigurnosne uzice, a Logopak etiketirka preklapa paletnu etiketu preko sigurnosne uzice.


Sarajevski Kiseljak

Proizvođač bezalkoholnih pića Sarajevski kiseljak, u sklopu Jamnice i Agrokora palete obilježava uz pomoć Eurapack Bornbinder uređaja za vezanje paletnih uzica i automatskih uređaja Logopak za obilježavanje paleta.


Trebjesa

2013. godine su Dargo poslovna rješenja implementirala Track & Trace sistem u pivovari Trebjesa, članici Molson Coors grupe. Palete se obilježavanju uz pomoć automatskih uređaja Logopak i cab printera.


Kamenitza Bugarska

2012. godine je implementiran Track & Trace sistem u bugarskim pivovarama Kamenitza, članici Molson Coors grupe. Palete s nepovratnom ambalažom se Eurapack uređajima omataju trakom folije. Logopak etiketirke obilježavaju palete.


Bergenbier

2012. godine je implementiran Track & Trace sistem u rumunjskoj pivovari Bergenbier, članici Molson Coors grupe. Palete s nepovratnom ambalažom se Eurapack uređajima omataju trakom folije. Logopak etiketirke obilježavaju palete.


Knjaz Miloš

2013. godine su Dargo poslovna rješenja implementirala Sustav obilježavanja u pogonu Knjaz Miloš u Aranđelovcu.


Apatinska Pivara

Dargo poslovna rješenja su 2011. godine izvela sustav sljedivosti u Apatinskoj pivari, Apatin, Srbija, članici Molson Coors grupe.  Palete se obilježavanju uz pomoć automatskih uređaja Logopak.


Pivara Skopje

2010. godine su Dargo poslovna rješenja implementirala Track & Trace sistem u oba pogona tvrtke Pivara Skopje: punionicama Coca Cole i Heinekena.