O Logopaku

LOGOPAK SYSTEME vodeći je europski proizvođač industrijskih sustava za automatski ispis i aplikaciju etiketa. Tvrtka Logopak je osnovana 1978. godine i danas zapošljava preko 300 ljudi. Uz glavni pogon u Hartenholmu kraj Hamburga, Njemačka, Logopak ima vlastite urede u Düsseldorfu i Wimsheimu u Njemačkoj te širom Europe u Engleskoj, Francuskoj, Nizozemskoj, Švedskoj, Danskoj i Poljskoj.

DARGO poslovna rješenja je ovlašteni partner tvrtke Logopak Systeme za područje Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Makedonije.

 

Brže. Povećana efikasnost vaše proizvodnje.

Uz Logopak profitirate s brzim rješenjima na svim razinama. Logopak sustavi omogućuju obilježavanje u realnom vremenu do 480 etiketa u minuti. Kratki rokovi isporuke i izuzetno brza reakcija podrške kupcima se dokazuju svakodnevno u praksi.

Sigurnije. Maksimalna dostupnost.

Logopak hardverska i softverska rješenja su projektirana za kontinuirani 24/7 rad kako bi garantirala obilježavanje bez grešaka kroz maksimalnu dostupnost.

Pametna RFID tehnologija omogućuje potpunu sljedivost proizvoda i transparentnost procesa. U kombinaciji s ERP kompatibilnošću, vrhunskom kontrolom ispisa i optimalnom iskoristivosti to čini Logopak sustave prvim izborom za vašu proizvodnju.

Zelenije. Za bolju budućnost.

Logopak omogućuje održivi i ekonomski efikasan proces obilježavanja: s rješenjem za role etiketa bez nosača etiketa uz znatno smanjenje CO2 emisija, štedljivim električnim pogonima, ekološki prihvatljivim procesima te izuzetno dugotrajnim i pouzdanim etiketirkama.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment